Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Puzzel Paradijs Online

Puzzel Paradijs Online

Hallo en welkom bij Puzzel Paradijs Online! Voor wie ons nog niet kent: wij zijn de vergelijker van puzzels op het hele web. Jij bent een puzzelfanaat, of kent iemand die dat is, en bent op zoek naar een leuke puzzel om jezelf te geven of iemand anders cadeau te doen. Daarvoor zit je bij Puzzel Paradijs Online goed, wij helpen jou met het maken van een keuze door verschillende soorten puzzels met elkaar te vergelijken van kinderpuzzels met prinsessen tot houten kubussen tot een 3D puzzel van de Eiffeltoren. Waar je ook naar op zoek bent: Puzzel Paradijs Online heeft het in haar assortiment.

Webshop

Wij zijn een vergelijkingssite en geen webshop. Bij ons kun je geen puzzels kopen, wij bieden alleen puzzels aan van allerlei verschillende webshops zodat jij als consument ze makkelijk met elkaar kan vergelijken om te zien welke je het liefst wilt maken. Door op het product te klikken, krijg je een korte omschrijving te zien, de levertijd, prijs en verzendkosten. Interesse in een product en wil je deze graag aanschaffen? Klik dan op de knop ‘bestellen’ en we sturen je gelijk door naar de webshop die dit product verkoopt. Dit houdt dus in dat je via de webwinkel van het product koopt en niet via ons.

Ruim aanbod

Puzzel Paradijs Online heeft een groot aanbod aan puzzels, onze site vergelijkt bijna 2000 puzzels met elkaar: keuze genoeg dus! We bieden puzzels aan van verschillende merken zoals Jumbo en Ravensburger, maar denk ook aan de ouderwetse puzzels zoals Aap Noot Mies en Ot en Sien. Ook bieden we puzzelkubussen aan van Philos en 3D puzzels voor de echte puzzelfanaten die niet verlegen zijn van een uitdaging.

Puzzels voor jong en oud

Aan puzzelen zit geen leeftijd, daarom bieden wij op onze site puzzels aan voor jong, oud en alles daar tussenin. Voor kinderen hebben we puzzels van prinsessen, Bert & Ernie, Woezel & Pip en Disney Cars. Voor de wat oudere generatie hebben we bijvoorbeeld Game of Thrones puzzels en voor de fanatiekelingen 3D puzzels van de wereldbol, de Tower Bridge of de Eiffeltoren. Voor de echt oude generatie hebben we puzzels van Aap Noot Mies en Ot en Sien.

Onafhankelijk

Puzzel Paradijs Online is een onafhankelijke vergelijker die de puzzelliefhebber wil voorzien van betrouwbare informatie voor het maken van hun keuze. Wij willen jou de beste deal geven en door meer dan 2000 producten met elkaar te vergelijken, kunnen we dit ook doen. Ons aanbod is zeer groot. Ben je op zoek naar iets specifieks, gebruik dan de zoekoptie zodat je meteen ziet of we hebben waar jij naar op zoek bent.

Contact

Bedankt voor het bezoeken van Puzzel Paradijs Online. Als je nog vragen hebt over ons of ons aanbod, kun je altijd contact met ons opnemen via het formulier op de website. Ook als je je webshop op onze site wilt hebben, kun je ons benaderen. Wij gaan ons best doen om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. 

 

Onze 3 meest bekeken artikelen

Ot en Sien puzzel die wijze poes

Ot en Sien puzzel die...

 
Prijs: € 15.95

U kent ze vast nog wel de verhalen van Ot en Sien. Dez puzzel geeft weer een klein stukje weer van de nostalgie van vroeger. Heerlijk puzzelen met deze Ot en Sien die wijze poes...

Meer informatieBezoek de webwinkel
Ot en Sien puzzel Laatste hooivracht

Ot en Sien puzzel...

 
Prijs: € 15.95

Als u van puzzelen houd en Ot en Sien leuk vindt mag u deze puzzel zeker niet misse. Een puzzel genaamd de laatste hooivracht met maar liefs 1000 stukjes. Voor een ieder die van...

Meer informatieBezoek de webwinkel
Ot en Sien puzzel Wat denkt poes

Ot en Sien puzzel Wat...

 
Prijs: € 15.95

Deze puzzel wordt erschillend genoemd de één noemt hem Ot en Sien met poes de ander weer anders. De puzzel van 1000 stukjes heet wat denkt poes. Weer een hele leuk puzzelin de...

Meer informatieBezoek de webwinkel